Menü

Hertürlü grip için eski zaman öyküsü facebook paylaş Hertürlü grip için eski zaman öyküsü twitter paylaş Hertürlü grip için eski zaman öyküsü google plus paylaş Hertürlü grip için eski zaman öyküsü linkedin paylaş
23.10.09
Cuma


Hertürlü grip için eski zaman öyküsü


Muhtemelen İlaç Kartelleri tarafından yaratılan "Domuz Gribi" enfeksiyonuna karşı yoğun bir "İlaç ve aşı" kampanyasının yürütülmekte ve bunların karlarına kar katmak için, bu içinde ne olduğu belirsiz "aşı" yı hükümetler aracılığıyla pazarlama peşlerinde olduğu bu günlerde, yayılması en kolay hastalık olan "Grip" ile igili bu küçük ama ÖNEMLİ, eskilerin bazı rahatsızlıklar için ne gibi doğal çareler bulduğunu bize hatırlatan, ders alınabilecek öykü belki bir nebze yardımcı olabilecektir. ..

Huzurla kalın...

Süleyman Kaya,

“GRİP”  için bir “Eski zaman” öyküsü…

“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor  birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.

Doktor  ziyaretlerine devam eder  ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı  odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN”  koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir  ve  bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır. Evet, ben bu hikayeyi  Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)

Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık. Eğer o sizi ve sevdiklerinizi  bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal  geçebilir. Bir miktar “SOĞAN” satın almaya vereceğiniz birkaç liradan başka ne kaybedebilirsiniz? ...”

alıntı





[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: grip, domuz gribi, grip ilaci, grip cozumu, grip hikayesi, grip ve sogan, grip icin sogan

Yazan: alios
Yorum: bak bu yazdıklarını kendinde uygularsan sanada iyi gelir aybar abi :)
Yazan: Aybar Dumlu
Yorum: Sağol Alios söylediklerini dikkate alacağım :D