Menü

Not Alma Programı facebook paylaş Not Alma Programı twitter paylaş Not Alma Programı google plus paylaş Not Alma Programı linkedin paylaş
23.01.2020
Cumartesi


Not Alma Programı


Sessiz olun çok gizli. Her an kendini imha edebilir.

Bu site ile gizli notlar gönderebilirsiniz. Neden gönderirsiniz bilemiyorum. Aklıma bir kaç neden geliyor ama bu yazının konusu değil :) Notu gönderirken birkaç seçeneğiniz var. Siteye girip sarı not alanının altında seçenekleri göster dediğinizde seçeneklerinizi görebilirsiniz. 

Bu sitede gönderdiğiniz notlar yok oluyor demiştim. Bir kez okunduktan sonra yok olacağı kesin ama bu seçeneklerde belirli bir süre sonra yok olmasını seçebiliyorsunuz. Böylelikle sürekli okunabilir ama belirli bir süre sonra yok olan notlar oluşturabiliyorsunuz. 

Bir diğer seçeceğinizde nota şifre ekleme. İsterseniz notunuzu şifreleyip karşı tarafın şifre ile açmasını sağlayabilirsiniz. İsterseniz hem şifreleyip hem yok olmasını sağlayabilirsiniz. Bir başka seçenek olarak da size geri bildirimde bulunması. Not alma programında seçenekler arasında imha bilgilendirmesi seçeneği de bulunuyor. Bu bölüme email adresi yazarsanız karşı taraf notu açtığında size email geliyor. Notunuz karşı tarafta açılmıştır.

Not alma programında notunuzu oluşturduktan sonra size link veriyor. Bu linki ilgili kişiye iletmeniz gerekiyor. Not alma programı bu şekilde işliyor. 

Umarım işinize yarar. Not Alma Programı için tıklayın.

Aybar Dumlu
Severek Yazıyorum




[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: program, not, alma, tutma, gizli not, not alma programı, kendini imha eden not, imha, imhalı not, imhalı program