Menü

en iyi video edit programı facebook paylaş en iyi video edit programı twitter paylaş en iyi video edit programı google plus paylaş en iyi video edit programı linkedin paylaş
17.12.2020
Perşembe


en iyi video edit programı


Evet Google 2020 nin enlerini seçti ve duyurdu. Duyuruyu mail yoluylada yaptı. Tabi Android severler olarak hemen heyecanlanıyoruz. Seçilen program ve oyunlarla ilgili ayrı ayrı makaleler yazacağım fakat aralarından bir program hoşuma gitti. En iyi programlar arasında bir video editleme programı var. İndirdim, test ettim, gayet başarılı. Hem video editleme kesme biçme konularında başarılır hem de içinde hazır templateler var. Onlardan birini seçip çok kolay bir şekilde videolarını oluşturabiliyorsunuz. 

Programın adı VITA. Puanı anlık olarak 4,2 görünüyor, gayet iyi. Toplamda 139.978 kişi oylamış. Rakamlara baktığımda da programın güzel olduğu sonucunu çıkarabiliyorum. Bir diğer güzel yanı reklam olmayışı. Rahat bir şekilde, reklamsız olarak videolarınızı oluşturabilirsiniz. 

Video ve görsel editlemek demek biraz sağlam sistem olması demek. Dolayısı ile sistemi biraz eski ve düşük kalan telefonlarda yavaş çalışıyor. İşlemleri biraz daha yavaş yapabiliyorsunuz. 

Umarım işinize yarar. Güzel çekimlerde kullanmanız dileğiyle. 

Aybar Dumlu




[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: uygulama, video, edit, parçalama, düzenleme, program, programlarıi video güncelleme, video üretme, video editleme, en iyi program