Menü

Projeye Yatırımcı Almak Melek Yatırımcı Bulmak facebook paylaş Projeye Yatırımcı Almak Melek Yatırımcı Bulmak twitter paylaş Projeye Yatırımcı Almak Melek Yatırımcı Bulmak google plus paylaş Projeye Yatırımcı Almak Melek Yatırımcı Bulmak linkedin paylaş
05.03.2022
Cumartesi


Projeye Yatırımcı Almak Melek Yatırımcı Bulmak


Startup projeler, melek yatırımcı bulmak, projeye yatırım almak, projeyi exit etmek… Bu ve bunun gibi terimleri günümüzde sıklıkla duyuyoruz, yaşıyoruz. Yeni proje çıkaranlar veya çıkarmak isteyenler ikiye bölünmüş durumda. Kimi kesinlikle arkasına bir güç almak istiyor. Sağlam bir şekilde piyasaya çıkmak istiyor. Kimi de kendi emekleriyle ve olanaklarıya piyasaya çıkmak istiyor. Beni soracak olursanız kesinlikle kendi olanaklarımla yola çıkarım. Proje oturduktan sonra yatırımları değerlendiririm. 

Yatırımcı işlemlerine başladığınızda bir çok şeyin karmaşık ve zor olduğunu göreceksiniz. Arkadaş ortamında konuşmuş olduğunuz mükemmel projenize kimse destek vermeyecektir. Destek verme aşamasını bırakın destek isteme bölümüne kadar zorlu yollardan geçeceksiniz. Bir çok evrak işin içine girecek, hazırlıklar, sunumlar derken çok ciddi emek harcamanız gerekiyor. Akabinde yatırımcı bulmak için ara kurumları kullanabilirsiniz veya şansınız varsa birilerine ulaşabilirsiniz. Bu aracılardan en çok bilineni etohum platformudur.

Sizlere 2021 yılında en çok gündem olan yatırımcılar ve destekçileri yazacağım. Kimlere ulaşmanız gerektiği konusunda size fikir verebilir.

En Çok Konuşulan Startup Projeleri
- Getir
- Trendyol
- Martı
- Apsiyon
- Papara
- Iyzico
- Yemek Sepeti

Startup Ekosistemini Destekleyen Firmalar
- Zorlu Holding
- Sabancı Holding
- Koş Sistem
- Borusan Holding
- Eczacıbaşı Momentum
- Tekfen Holding

Startup Ekosistemini Destekleyen Melek Yatırım Ağları
- Aria Melek Platformu
- Buba
- Galata Business Angels
- İstanbul Startup Angels
- Kagider
- Etohum
- TEB Özel Yatırım Platformu
- Angel Effect

Startupları Destekleyen Liderler
- Ali Sabancı
- Hüsnü Özyeğin
- Hasan Aslanoba
- Sina Afra
- Nevzat Aydın
- Ali Koç
- Özcan Tahincioğlu
- Burak Büyükdemir
- Nazım Salur

Konuyla ilgili çektiğim videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Daha fazla detaya ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçebilirsiniz. Umarım faydalı olmuştur. Şimdiden kolay gelsin. 


BU MAKALENİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

melek yatırımcılar projeye yatırım almak




[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: yatırım, proje, melek, yatırımcı, para, kazanmak, proje, geliştirmek