Menü

Yaprak Site facebook paylaş Yaprak Site twitter paylaş Yaprak Site google plus paylaş Yaprak Site linkedin paylaş
19.04.2022
Salı


Yaprak Site




Yaprak site, tek sayfa, tek ürün satış sitesi, landing page, single page gibi isimleri var. Komplike bir web sitesi kadar detaylı değildir. Günümüzde daha çok ürünlerin tek olarak tanıtıldığı tanıtım sayfalarına yaprak site deniliyor. Kampanya yapılan ürünlerde, vurgulanmak istenilen ürünlerde, SEO çalışması yapılan ürünlerde yaprak site tercih ediliyor. Genellikle büyük firmaların tek seferlik etkinlikleri için, vurgulanmak istenilen workshoplar için de kullanılıyor. 

Yaprak sitelerde olabildiğince az ve öz menü başlığı yer alır. İlk olarak hedeflenen ürün veya hizmet görsellerle ve kısa metinlerle vurgulanır. Yaprak sitede aşağı doğru ilerledikçe ürün veya hizmetin detayları yer alır. Akabinde varsa kampanya bilgilendirmesi ve ödeme bölümüyle site tamamlanır. Bir satışın giriş gelişme ve sonucunu düşünün, işte bu işemi kısa ve öz şekilde gösterdiğiniz web sitelerine yaprak site denir. 

Bu siteler reklam için çok fazla kullanılır. Bu yüzden kod altyapılarının da bu işe uygun olacak şekilde hazırlanması gerekir. Olabildiğince temiz ve SEO kurallarına uygun olmalı. Hostng veya sunucu kullanılacaksa çok fazla ziyaretçi alacağı göz önünde bulundurulmalı. Ödediğiniz reklam ücretlerinin yaprak site hostinginin trafiği doldu diye boşa gitmesini istemezsiniz. Olabildiğince az hareketli obje ve animasyon öğelerine yer vermelisiniz. Böylelikle sitenizin açılış hızını da optimize etmiş olursunuz. Diğer bir çok önemli konuda cross browser olayı. Yaprak siteniz tüm tarayıcılarda düzgün çalışıyor olmalı. Tüm ekran boyutlarında düzgün görünür ve kullanılır olmalı. 

Yaprak site yaptıracaksınız ve profesyonel ellerden çıksın istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. rellamedya.com




[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: web sitesi, yaprak site, tek sayfa site, landing page, tek ürün sitesi, firmalar, ajanslar