Menü

çocuklar için ingilizce kursu facebook paylaş çocuklar için ingilizce kursu twitter paylaş çocuklar için ingilizce kursu google plus paylaş çocuklar için ingilizce kursu linkedin paylaş
01.11.2021
Pazartesi


çocuklar için ingilizce kursu


ALPHAKID ÇOCUKLAR İÇİN YENİ NESİL İNGİLİZCE KURSU

İNGİLİZCE EĞİTİMDE 4-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Çocuklar için ingilizce kursu denildiğinde akla çok basit düzeylerde verilen ders içerikleri geliyor fakat çocuklar için ingilizce kursu programları günümüzde oldukça gelişmiş ve her geçen gün daha da gelişmeye devam eden bir noktada. Elbette bir yetişkinin aldığı eğitim düzeni şeklinde grammer özellikleri gelişmiş bir İngilizce kursu ile çocuklar için ingilizce kursu aynı süreci ve öğrenme biçimi kapsamıyor. Ancak küçük yaşlardan itibaren başlayan ve iyi planlanan bir sürecin parçası haline gelindiğinde çocuklar için ingilizce kursu verilen eğitimin kalıcı ve güçlü olmasını sağlayarak gelecekte İngilizce' yi anadil olarak konuşabilen, okuyabilen ve yazabilen birer birey haline gelmelerine çok büyük katkı sağlıyor.

Ülkemizde uygulanan eğitim sisteminde İngilizce öğrenimi ilköğretimden itibaren zorunlu bir biçimde verilmeye başlar. Milli Eğitim politikası adı altında uygulanan müfredat ve verilen eğitim kalite ve yeterlilik bazında incelendiğinde ise çocuklar için ingilizce eğitimin verimliliği tartışmaya açık bir konu haline gelebilmektedir. Fakat bunun yanı sıra çocuklar için ingilizce kursu eğitimlerinde çocukların İngilizce ile tanışması okul öncesi dönemde de mümkündür.

Pek çok ebeveyn, henüz ana dilini tam anlamda konuşamayan bir çocuğun, İngilizce öğrenmesi fikrini gerçekçi bulmaz ve konuya sıcak bakmaz. Ebeveyn genellikle bu yaklaşımı kendi öğrenme deneyiminden baz alarak edinir. Fakat günümüz şartları ve öğrenme metotları göz önüne alındığında geçmiştekine kıyasla çocuklar için ingilizce kursu eğitimi farklı noktalara evrilmiştir. Alphakid ile çocuklar için ingilizce kursu eğitim programlarında çocuğunuz için doğru bir zemin inşa edebilir aynı zamanda okulla beraber yürüteceği bu düzende alacağı İngilizce dil eğitimi ile gerçek anlamda İngilizce' ye hakimiyet kurduğunu gözlemleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Doğru Eğitim İle Başarılı Öğrenciler, Mutlu Ebeveynler!

Açıkça belirtmek isteriz ki çocuklar yetişkinlerden çok daha hızlı İngilizce öğrenebilirler. Geçmiş deneyimlerinin, yetişkinlere nazaran olan azlığı sebebi ile öğretileni daha hızlı ve etkili bir biçimde kavrayarak öğrenme sürecini daha kolay ve akıcı geçirebilmektedirler. Yeni nesil dediğimiz çocuklarımızın modern dünya ile olan entegrasyonu bir önceki jenerasyonlarla kıyaslandığında oldukça yüksek bir etkileşime sahiptir. Böylece çocuklar için ingilizce kursu eğitimlerinde de verim bir hayli yüksek rakamlara ulaşmaktadır. Modern öğrenme teknikleri ile bu faktörler bir araya gelerek doğru eğitim ile başarılı öğrenci sürecini ortaya çıkarmaktadır.

Çocuklar için ingilizce kursu ile aldığı eğitim birçok açıdan çok büyük öneme sahiptir. Çocuğunuz ana dili yanında edindiği bir yabancı dil ile dünya ile doğrudan bağlantı kurabilen, sorgularını ve araştırmalarını global anlamda gerçekleştirebilen birer birey olarak yetişecek ve İngilizce' yi küçük yaşlardan itibaren öğrenmeye ve konuşmaya başlayarak iletişim kurma anlamında farklı alanlarda da bireysel olarak kendini geliştirebilme olasılıklarını arttıracaktır. Dünya’ nın ortak dili İngilizce' dir. Bu sebeple dünya üzerinde bilgi ve kaynaklar İngilizce olarak bulunmaktadır. Çocuklar için ingilizce kursu eğitiminde kazandırılan yabancı dil ile çocuklarınızın akademik anlamda çalışmalara girişim olasılığı diğer çocuklara nazaran çok daha fazladır.

Alphakid çocuklar için ingilizce kursu, teknolojinin de gelişmesi ile birlikte çocuklarınızın Global Dünya düzeni içerisinde yer edinebilmesi adına çocuklar için ingilizce kursu programları, eğitim biçimi ve öğretme şekli ile modern eğitim imkanlarını en doğru biçimde sizlere sunar.

İngilizce Eğitimde ALPHA Dönemi Başladı!

Alphakid 4- 12 yaş çocuklar için ingilizce kursu, farklı yaş grupları için özel programlar hazırlanarak ve modern metotlar uygulanarak işlenen dersler ile çocuğunuzun okulla beraber yürütebileceği fakat İngilizce' yi eğlenerek, keyif alarak öğrendiği böylece hayatının içine daha kolay dahil edebileceği bir durum haline gelir.  Çocuklar için ingilizce kursu eğitiminde çocuğunuzun anlama, dinleme, okuma ve öğrenme biçimine uygun müfredat programları hazırlanır. Bu doğrultuda Alp Kid çocuklara öğretme tecrübesi olan, eğlenceli öğretmenlerle çocuklar için ingilizce kursu eğitiminde çocuğunuzun iletişim becerilerinin gelişmesine, sanal kampüse entegre edilmiş dijital okul ortamında yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşmesine katkı sağlar.

4-12 yaş Çocuklar için ingilizce kursu olan Alphakid aynı zamanda İngilizce ana dersinin yanında matematik, sosyal bilgiler ve fen bilgisi derslerini İngilizce öğrenme imkânı sunar böylece çocuğunuz matematik, fen bilgisi ve sosyal bilgiler derslerinde kullanılan terim ve bilgilere İngilizce olarak hakim olur, yetkinlik ve tecrübe kazanır. Böylece Alphakid çocuklar için ingilizce kursu eğitiminde çocuklar pozitif destek yoluyla İngilizce öğrenir.

 





[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: çocuk, ingilizce, kurs, çocuklar için ingilizce kursu, öğrenmek, konuşmak