Menü

Windows 7 facebook paylaş Windows 7 twitter paylaş Windows 7 google plus paylaş Windows 7 linkedin paylaş
29.01.09
Perşembe


Windows 7


Eveet sonunda beklenen zaman geldi. Windows 7 ha çıktı ha çıkıcak derken microsoft demosunu yayınladı. Temmuz ayına kadar free olarak demosunu kullanabilirsiniz. Açıkcası vistadan hiç hoşlanmadığım için kurup deneyip sildim. Fakat windows 7 çok hoşuma gitti. Kurlumunun dahada basitleştirilmesi orta ve düşük seviye kullanıcılar için çok iyi olmuş.

İçinde binlerce driver bulunduruyor. Birçok ürünün driverı içinde mevcut, herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Benim aklılmda oluşan XP nin kolaylığıyla vistanın görselliğini geliştirerek birleştirmiş gibi olması. Kurduğunuzda anlayacaksınız birçok alanda geliştirmişler.

Gözüme çarpan ilk şeyler, outlook express olmaması ve MSN messenger kurduğunuzda açılışta yeniden birşeyler yüklemesi. Fakat bundan rahatsız olursanız çözümünü anlatiyim :)
Başlat(start) menüsünden çalıştır(run) kısmına geliyoruz ( windows+r ) komut satırına msconfig yazıyorum ve tamam(ok) diyoruz. Çıkan pencerede başlanğıç sekmesine geliyoruz ve msn programının başındaki tik işaretini kaldırıyoruz. Bilgisayarımıza restart atıyoruz ve problem ortadan kalkıyor.

Kısacası windows 7 ye kanım ısındı. Birçok program kurdum ve hepsi sorunsuz çalıştı. Aşağıda işinize yarayacak bütün linkleri veriyorum.

Download Windows 7 (açılan pencerede hesabınızla giriş yapıp direk indirebilirisniz)

Windows 7 Video

Windows 7 Yenilikleri





[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: windows 7, windows, 7, win 7, win seven, windows seven, windows 7 download, windows 7 indir, windows seven download