Menü

Evden Kaçış Oyunu Nedir facebook paylaş Evden Kaçış Oyunu Nedir twitter paylaş Evden Kaçış Oyunu Nedir google plus paylaş Evden Kaçış Oyunu Nedir linkedin paylaş
18.10.2020
Pazar


Evden Kaçış Oyunu Nedir


Evden kaçış oyunu, minimum 2 kişi maksimum ortalama 5-6 kişiyle 1 saatinizi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz ve unutamayacağınız aktivitelerden biridir. Değişik konseptleri ve farklı temalarıyla oldukça eğlenceli zaman geçireceğiniz evden kaçış oyunlarında tercihinizi korku evi, bulmaca evi veya gerilim evi olarak seçebilirsiniz. Bulmaca temalı evden kaçış oyunları genellikle ışıklı ortamlar olurlar.Küçük çocuklarınızla da oynayabilirsiniz. Rekabetin artmasıyla kendini yenilemeyen ve kapanmaya mahkum olan evden kaçış oyunlarının aksine günümüzde çok eğleneceğiniz bulmaca temalı evden kaçış oyunu bulabilmeniz mümkün. Gerilim tarzı evden kaçış oyunu ise temasın olmadığı ve sizi korkutan oyuncuların bulunmadığı hafif gerilim-korku sevenler için keyifli bir oyun türüdür. Oyun evinin dekorasyonu loş ışık veya karanlık olabilir. 13 yaş altı çocuklar için uygun değildir. Korku temalı evden kaçış oyununda ise korkunuzun üstüne gelen oyuncular bulunabilir. Bu sebeple çoğu zaman adrenalin salgılayabilirsiniz😊 Temas,bağırma,kilitli kalma, ışıksız karanlık odalarda belli bir süre tutulma gibi durumları yaşayabilmeniz de mümkün. Klostrofobik veya kalp hastalığı gibi ciddi rahatsızlıklarınız varsa korku temalı evden kaçış oyunları sizin için uygun olmayabilir. Bu sebeple gerilim veya bulmaca tarzı evden kaçış oyunlarını tercih edebilirsiniz. 18 yaş üstü kişiler için uygundur ve kesinlikle çocuklar ile oynayabileceğiniz bir oyun değildir.

Her evden kaçış oyununun bir hikayesi bulunmaktadır. Bazen bir tutsağı kurtarmanız, bazen bir şeytanı serbest bırakmanız, bazen sadece oyun evlerinde bulunan ve her adımınızı izleyerek sıkıştığınız durumlarda size yardım eden dış sese ulaşmanız gerekebilir. Evden kaçış oyununa gitmek istiyor ve hangi evden kaçış oyununu tercih etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız gidenlerin yorumları ve evin hikayesini okumanızı tavsiye ederiz. Rezervasyonunuzu gerçekleştirirken evden kaçış oyununda rezervasyon için konuştuğunuz kişiye temas istemiyoruz veya korku dozu düşük olsun gibi tercihlerinizi iletebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.




[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: evden kaçış, oyun, eğlence, korku, gerilim, even kaçış oyunu, korku evi, korku evi oyunu